groetjes van Jeju - Reisverslag uit Seoel, Zuid-Korea van Kathleen Asjes - WaarBenJij.nu groetjes van Jeju - Reisverslag uit Seoel, Zuid-Korea van Kathleen Asjes - WaarBenJij.nu

groetjes van Jeju

Door: Kathleen

Blijf op de hoogte en volg Kathleen

28 Augustus 2004 | Zuid-Korea, Seoel

Hier even een berichtje vanaf Jeju (nep-hawaii). Ik ben hier nu sinds woensdag en het eiland is echt geweldig mooi! Heel erg toeristisch echter, de koreanen zijn namelijk toerist in eigen land. Ze gaan het liefst in eigen land op vakantie en Jeju is een populaire bestemming. Niet zonder reden natuurlijk, de natuur is hier heel erg mooi, hoge bergen, rotspartijen, strand en zee. Het is de afgelopen dagen echter vrij bewolkt geweest aangezien er een 'typhoon' op weg is. Vannacht zal deze waarschijnlijk bij het eiland aankomen, we willen hier dus snel weg! Het waait hier al dagen vrij hard maar gelukkig geen regen. (Erg goed surfweer hoor Per, alleen veel rotspartijen aan de kant, dat maakt het wel gevaarlijk). Over een paar uur neem ik de boot naar Mokpo, dat duurt ongeveer vier uur. We wilden eerst de boot naar Wando nemen maar die vaart niet aangezien de golven te hoog zijn. Dat belooft veel goeds voor straks! Maar dat overleef ik vast wel.
Nu nog even een uurtje in dit internetcafe doorbrengen en dan richting de haven. Het grappige is dat de meeste koreanen dit cafe gebruiken om spelletje te spelen op de computer. Overal om me heen worden monsters afgeslacht en mensen virtueel doodgeschoten, het is net thuis!
Maandag komt er een uitgebreid verslag met foto's van alles dat ik gezien heb en hoe de bootreis is verlopen.
Annyongi Gaseyo!

• 28 Augustus 2004 - 18:55

Mamam:

ik ben blij dat ik niet met de boot mee hoef.Ik heb nog een seaband misschien heb je die wel heeeeeel hard nodig,of heb jij de zeebenen van je vader.Morgen gaan wij naar Denemarken met de auto en daarna met de boat maar dat is maar 20 min.Ik probeer inde vakantie of ik een internet gebeuren kan vinden nu gr. kus mama uit Dirkshorna

• 28 Augustus 2004 - 22:18

Maud:

jammer, van t weer!! doe je wel voorzichtig!! succes, xx maud

• 29 Augustus 2004 - 18:05

Voor Het Mooiste Meisje Van Zuid-Korea:

Je vermaak je goed .
    Maar je weet hoe het moet.
    je heb een goede leerschool gehad.En alles mag kruisen op jou pad.Niet te naief maar altijd positief. X X X X

• 29 Augustus 2004 - 18:55

Per:

he kathleen mooi he die golven ik had ook het idee dat het in die buurt erg waait dat is altijd om deze tijd van het jaar
    mag ik ff gebruik maken van je logboek ?
    FLEMMING JE MOET FFBELLEN VOOR MAANDAG AVOND
    zo dat is er ook weer uit
    ik kan hem niet op een andere manier te pakken krijgen o kathleen wij gaan ook op vakantie dus we lezen volgende week wel weer
    groetjes per en monique

• 30 Augustus 2004 - 12:23

Emilie:

Uhm doe je wel voorzichtig met die typhoon? Brakman en ik gaan zo op zoek naar je cijfercode op onze stoffige zolder. We hebben de keuken eens GOED schoongemaakt. Je mag raden wat we achter de ijskast vonden...Tip: het was een dood dier (geen muis). Raad maar...Onder de juiste inzendingen wordt een prijs verloot. Post is onderweg. x

• 30 Augustus 2004 - 14:21

Donny Pelleboer:

gamen! wat een nerds die koreanen...hier is alles goed je ouders zijn als het goed is weg en jes gaat woensdag-vrijdag naar dusseldorf dus dat is echt een leuke excursie. deze week is voor mij spannend, verdediging van mijn scriptie enzo + nog één toets AAAAHHH!!!!
    maar voor de rest is alles kids. lekker te werk en genieten met je zusje in haar nieuwe woonlaats. ik hoor dat je veel belt met rutger en je mams heeft het ook ontdekt, das zeker wel lekker joh, nou rustig an en een dikke zoen X do!

• 30 Augustus 2004 - 21:26

Lien:

Hee Kath! Heb net je verhalen eens even allemaal gelezen. Supercool joh. Ben maar een heel klein beetje jaloers. Wel leuk om nou eens van de andere kant te kijken hoe het is om alles te lezen enzo. Veel plezier en alle gekke dingen doen die je tegen komt, he! Dikke kus, Lien

• 31 Augustus 2004 - 03:03

Kath + Hangover:

He kis, bedankt voor het vinden van de code, kan ik wel gebruiken want het geld stroomt uit mijn portomonnee. Wat betreft de prijsvraag; was het een kakkerlak of een rat?
    En waar ik ook benieuwd naar ben; wie heeft het verwijderd?