kia ora en gelukkig nieuw jaar! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Kathleen Asjes - WaarBenJij.nu kia ora en gelukkig nieuw jaar! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Kathleen Asjes - WaarBenJij.nu

kia ora en gelukkig nieuw jaar!

Door: kath

Blijf op de hoogte en volg Kathleen

01 Januari 2008 | Australië, Sydney

Ik ben net weer terug in Melbourne vanuit Nieuw Zeeland en heb inmiddels minder dan 3 weken over in Australie. Wat gaat de tijd toch snel! Ik kan me het nieuwjaarsfeestje (en bijbehorende kater) van vorig jaar nog goed herinneren...
Ik zal wat foto's van Nieuw Zeeland bijvoegen, en alle verhalen over de zeehonden, dolfijnen, kayaktochten en regenachtige kerst volgen zodra ik jullie weer zie eind Januari/februari!

X Kath

• 01 Januari 2008 - 21:33

Kis:

Oh, je bent nog drie weken in Australie. Ik dacht dat je al eerder zou vertrekken en was gestopt met schrijven. Ik zal snel weer beginnen, want ik heb fantastische nieuwe postzegels haha!

• 01 Mei 2008 - 07:55

John:

Hoi, wij zitten in Blenheim, maken ons op voor het Noordereiland. Nog tips?
    Groet,
    John

PS: mocht je heimwee hebben, onze verhalen staan op: www.maximaalavontuur.nl